Zonne-energie

Boeskoolstroom maakt duurzame energie bereikbaar in Oldenzaal en omstreken.

Samen energie opwekken

Boeskoolstroom maakt zonne-energie bereikbaar voor iedereen in Oldenzaal en omstreken die geen eigen zonnepanelen kan of wil plaatsen. Bijvoorbeeld, je hebt onvoldoende plaats voor eigen zonnepanelen, de richting van het dak is ongunstig ten opzichte van de zon of je vindt zonnepanelen niet passen bij de woning. Maar er zijn meer redenen: Het kan zijn dat de verhuurder plaatsing van zonnepanelen niet toestaat. Je bent van plan om, op termijn, te gaan verhuizen buiten Oldenzaal. Of om een elektrische warmtepomp of een elektrische auto aan te schaffen waardoor je elektriciteitsverbruik hoger zal worden dan de opbrengst van je eigen panelen.

Boeskoolstroom heeft nu 840 zonnepanelen in werking op het dak van Shelter Storage aan de Schelmanstraat. Afhankelijk van de vraag naar panelen zal het project Shelter Storage naar 1.800 zonnepanelen worden uitgebreid. Inwoners en bedrijven kunnen hierin een aandeel nemen.

Spreekt dit je aan en wil je eerst meer weten? Bekijk dan onze brochure of neem contact met ons op.

 

Het zonne-energie project van Boeskoolstroom werkt met de postcoderoosregeling en door deel te nemen profiteer je van de teruggave van de energie belasting gedurende maximaal 15 jaar. De opgewekte energie wordt verkocht aan energie bedrijf om-nieuwe energie, de samenwerkingspartner van Boeskoolstroom en een van de groenste energiecollectieven van Nederland. Dus als je overstapt en klant wordt van om-nieuwe energie levert je dat in ieder geval extra voordeel op.

Je kunt ook eerst je maandbedrag berekenen voordat je besluit om klant te worden van om-nieuwe energie. Klant worden van om-nieuwe energie is niet noodzakelijk om te kunnen profiteren van de teruggave van de energiebelasting. Je kunt ervoor kiezen om bij je huidige energieleverancier te blijven of bij een andere energieleverancier klant te worden. Voorwaarde is wel dat jouw energieleverancier de postcoderoosregeling ondersteunt.

Wil je overstappen? Bereken dan eerst je nieuwe maandbedrag

Voordat je de overstap maakt naar groene en duurzame energie van Boeskoolstroom is het van belang dat je je maandbedrag berekend. Op de website van onze leverancier om | nieuwe energie vind je de optie die het beste bij jou situatie past. Vervolgens kun je gebruikmaken van onze eenvoudige overstapservice. Heb je nog vragen? Bekijk dan eerst de pagina met veelgestelde vragen of neem contact met ons op!

Maandbedrag berekenen

Om het nieuwe maandbedrag te berekenen wordt je doorgestuurd naar om | nieuwe energie.