Energiecoöperatie Boeskoolstroom doneert €1000,- aan IVN Oldenzaal-Losser

Een lokale donatie voor natuureducatie voor kinderen uit de regio Oost Twente

Energiecoöperatie Boeskoolstroom heeft €1000,- gedoneerd aan natuureducatie instelling IVN Oldenzaal-Losser. De bijbehorende cheque werd in ontvangst genomen door een IVN lid van de afdeling Oldenzaal-Losser en het geld zal besteed worden aan de natuureducatie van kinderen.

Zowel IVN als Boeskoolstroom hebben duurzaamheid hoog in hun vaandel staan. IVN stimuleert de interesse voor de natuur bij jong en oud en Boeskoolstroom wekt groene stroom op met behulp zonnepanelen.

In overleg met de leden gaat een deel van de opbrengsten uit de verkoop van stroom naar lokale clubs, verenigingen en maatschappelijke organisaties die een financieel steuntje in de rug goed kunnen gebruiken.

Bezoek ook: www.ivn.nl ( afdeling Oldenzaal-Losser e.o.)


Meedoen, lid worden, aanmelden toekomstige projecten

Investeren en maatschappelijke doelen ondersteunen?

Oldenzalers die naast een goed rendement van hun investering ook maatschappelijke doelen willen ondersteunen kunnen zich nu inschrijven voor een nieuw project dat in het voorjaar van 2024 wordt gerealiseerd. Dit kan door een mail te sturen naar info@boeskoolstroom.nl.

Boeskoolstroom op zoek naar geschikte daken van tenminste 500 m2!

Omdat het realiseren van grote projecten voorlopig niet mogelijk is omdat de (landelijke) netcapaciteit van het stroomnet dit niet toelaat richt Boeskoolstroom zich nu vooral op kleine projecten waarvan de opgewekte stroom wel terug geleverd kan worden. Daarom is Boeskoolstroom op zoek naar geschikte daken van tenminste 500 m2.

Boeskoolstroom is op zoek naar geschikte daken (500m2 en groter) voor de plaatsing van zonnepanelen.
Boeskoolstroom is op zoek naar geschikte daken (500m2 en groter) voor de plaatsing van zonnepanelen.

Heeft u een geschikt dak van tenminste 500 m2?

Laat u dan informeren naar alle mogelijkheden en neem contact met Boeskoolstroom op via telefoon, e-mail of ons online contactformulier.